OM OSS

Siden vår oppstart i 2010 har EOE levert optimeringsverktøy til noen av landets største logistikkaktører. Vi tror alle bedrifter er forskjellige, og vi jobber aktivt for at hver enkelt leveranse skal ta hensyn til praktiske problemstillinger. Vi forsøker å benytte optimeringsteknikker som gir løsninger av høyest mulig kvalitet, enten det er i form av kortere total reisetid, bedre kundetilfredshet, eller økt produktivitet. Dette har over tid gitt oss et stort register av verktøy, som er aktuelle både for logistikkaktører og mange av deres programvareleverandører. EOE Koordinering består i dag av to ansatte, Eirik Hagen og Eirik Nerli. Vi er på utkikk etter flere medarbeidere, så hvis du har kompetanse som kan passe inn i EOE, eller kjenner noen som kan passe inn, så ta gjerne kontakt med oss!

Eirik Hagen er teknisk ansvarlig i EOE Koordinering og har hovedansvaret for utviklingen av EOEs programvare. Hans spesialfelt er innenfor operasjonsanalyse og kombinatorisk optimering. Hagen har spesielt mye erfaring med implementering av algoritmer for diskrete optimeringsproblemer, både i form av enkeltstående applikasjoner og i kombinasjon med klassiske LP-teknikker. Hagen har jobbet 7 år i EOE, og er gründer i selskapet.

Eirik Nerli er markedsansvarlig i EOE. I gjennom større prosjekter med bl.a. Posten, Lerøy og Kolonial.no har han opparbeidet seg stor erfaring innen den praktiske bruken av transportoptimering. Fra april 2016 har Nerli vært deltidsinnleid hos Kolonial.no med hovedansvar for Optimering og Analyse. Frem til EOE ble opprettet i 2010 jobbet Nerli hos fisk- og skalldyrgrossistene til Lerøy både i Oslo og i Bergen. 

Hagen

Hagen

Nerli

Nerli

EOE Koordinering DA - Gaustadalléen 21 N-0349 OSLO Norway - Org.no. 991 415 238